Das Luxemburger Jugendrotkreuz war zum ersten Mal im Lënster Lycée in der DP1CM für ein zweistündiges Atelier im Deutschunterricht. Thema war, was das Jugendrotkreuz macht und wie man sich in Luxemburg besser in die Gesellschaft einbringen kann. Mit einer Mischung aus informativen Kurzvorträgen und lustigen Rollenspielen haben die Schülerinnen und Schüler viel gelernt.

Danke an Joe und Ndaya!

The Luxembourg Youth Red Cross visited Lënster Lycée for the first time. They delivered a two-hour studio for DP1CM during German lessons. They presented what Youth Red Cross does in Luxembourg and how students can be involved in the organisation. The students learned alot during the session, Wwith a mix of informative short lectures and fun role-playing games.

Thank you to Joe and Ndaya!