//Grimm’s Award
Loading Events
This event has passed.

De Lënster Lycée, mat der Ënnerstëtzung vum Culturissimo-Team, invitéieren Iech ganz häerzlech op d’Virstellungen vun:

Grimm’s Award

eng musikalesch an zeenesch Satir, geschriwen vum Françoise Hetto-Gaasch, Danielle Hoffelt an Guy Seyler

Samschdes den 18.Mee (20h00) an Sonndes den 19.Mee 2019 (17h00)

an der salle des fêtes vum Lënster Lycée

Ee musikalescht Theaterstéck mat Schauspiller, Sänger an professioneller Band.

D’Grimms Märerchersfiguren sinn nominéiert fir dee berühmten Grimm’s Award.

Si maachen sech op den Wee op des Präisiwwerreechung. Am Bësch op enger Bänk begéinen si sech, si schnëssen, klaatschen an traatschen iwwer d’Land, d’Politik an d’Leit. Ma och sinn der puer déi den wichtegen an flotten Gimm’s Präis kënnen empfänken an am Bësch Unerkennung kréien.

E flotten Owend mat Theater an Musek, zesummen mat de Lënster Ourewiirm ( Gesang an Band ) an de Schauspiller an Schauspillerinnen vun den 6èmeP Klassen an der classe de cohabitation (Annexe Osten).

Mat der léiwer Ënnerstëtzung vum CDI (Annexe Warken).

RESERVATIOUNEN an TICKETS :

Ab dem 2. Mee vun Méindes bis Donneschdes vun 08h00-13h00 an Freides vun 08h00-10h00 beim Yann KETTER an der salle de préparation ( nieft dem secrétariat des élèves ) an Freides vun 10h00 – 12h00 an der bibliothèque des élèves vum LLJ.

Bei weideren Froën, wend Iech w.e.gl. per mail un : yann.ketter@education.lu

Virverkaf : 10 EUR. Oweskees : 12 EUR.

Matt beschte Gréiss,

Myriam

———————————————————————————————————————————

The Lënster Lycée, with the support of the Culturissimo team, invite you to join us in our performances:

Grimm’s Award

a musical and scenic satire, written by Françoise Hetto-Gaasch, Danielle Hoffelt and Guy Seyler

Saturday the 18.May (20.00 clock) and Sunday the 19.May 2019 (17h00 clock)

in the banqueting hall of the Lënster Lycée

A musical play with actors, singers and professional band.

The Grimms fairy tale characters are nominated for the famous Grimm’s Award.

In the forest on a bench they meet, they discuss, gossip about the country, the politics and the people. But a few figures will also receive the prize and finally get recognition.

A lively evening with theatre and music, together with the Lënster Ourewiirm

(singing and band) and the actors and actresses of the 6ème P classes and the classe de cohabitation (Annexe Osten).

With the great support of CDI (Annexe Warken).

Reservations and tickets :

From the 2nd of may, from Monday to Thursday (8.00 to 13.00) and Fridays (08.00-10.00) you can contact Yann Ketter in the teachers’ preparation room (next to the pupils’ secretariat) and Fridays from 10.00 – 12.00 in the school library.

If you have further questions, please contact Yann Ketter : yann.ketter@education.lu

Advance booking : 10 EUR. Box office: 12 EUR.

Kind regards,

Myriam